Chrysler limousine van Vallei limousines. voor het verhuur van limousines.


Limousine huren Bij Vallei Limousines kunt u een limousine huren met een privéchauffeur. Al onze limousines hebben een luxe uitstraling en zijn mooi ingericht. Wanneer u zich laat rondrijden in een

Limousine huren
Bij Vallei Limousines kunt u een limousine huren met een privéchauffeur. Al onze limousines hebben een luxe uitstraling en zijn mooi ingericht. Wanneer u zich laat rondrijden in een fantastische witte limo zal u dit een heerlijk luxe gevoel geven.

Voor diverse gelegenheden
Er zijn verschillende gelegenheden waarbij het waanzinnig is om een limousine te huren:

Bruiloft
Vrijgezellenfeest
Avondje casino
Concert
Gala
Speciaal voor vrouwen hebben we een roze limousine in ons wagenpark staan. Voor een vrijgezellenfeest of een avondje uit met vriendinnen onder elkaar is dit erg leuk. U zult uw vriendinnen zeker verrassen wanneer u met deze geweldige limo aan komt rijden. Het maakt een avondje uit een stuk specialer. Een chique diner of gala maakt u ook helemaal compleet door aan te komen met een limousine en u zich weer naar huis te laten brengen. Niemand hoeft de bob te zijn, want Vallei Limousines regelt alles voor u.

Een limousine voor uw bruiloft
Wilt u in stijl aankomen op uw bruiloft? Kies dan voor een limousine als trouwauto. Onze witte Chrysler 300C is erg geschikt als trouwauto voor het bruidspaar of als volgauto voor de gasten. U valt er zeker mee op en begint uw trouwdag hiermee op een spectaculaire manier.

Onze prijzen
Wij bieden u standaard vaste prijzen en rekenen geen extra toeslagen voor het weekend of ’s nachts. Onze minimale huurprijs is €195,00. Voor het eerste uur betaalt u €125,00 en voor elk volgend uur is dat €90,00. Er passen 8 personen in de limousine en de privéchauffeur zit bij de prijs inbegrepen. Hij begeleidt u tijdens de reis, komt u ophalen en brengt u weer naar huis. Bekijk al onze limousines voor de exacte prijzen per limo.

Recent Content

error: Content is protected !!